%17
Stokta Yok
60,59 TL
73,00 TL
Kazancınız
:
12,41 TL
Kısa Ürün Açıklaması

Tutkulu ve asi bir delikanlı olan Pyotr Grinyov, bir subay olarak atandığı kalenin komutanın kızı Maşa'ya âşık olur. Ancak, bu aşk, aristokratik toplumun katı kurallarıyla ve beklenmedik olaylarla pek çok kez sınanır.

Romanda, Pyotr'un askeri hizmeti ve maceraları, aşkı için verdiği mücadele ve Maşa'nın etrafında dönen olaylar anlatılmaktadır. İkili, birbirlerine olan aşklarını korumak için pek çok zorlukla karşılaşır. Bu zorlukların en büyüğü, Yemelyan Pugaçov ve onun başlattığı Pugaçov Ayaklanması’dır. Pugaçov, halk kahramanı olarak yüceltilen bir isyancıdır ve çıkardığı ayakl Devamını Gör

Türü
:
Sayfa Sayısı
:
140
Kapak
:
Ciltsiz
Basım Tarihi
:
7/2023
Boyutlar
:
13.5 x 21.0
Kağıt Tipi
:
2. Hamur
ISBN Numarası
:
9789944496384
Planlanan Teslimat
:
07.05.2024
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Ödeme Seçenekleri
  • 0 Yorum
  • Tavsiye Et
  • Hızlı Mesaj
  • Tutkulu ve asi bir delikanlı olan Pyotr Grinyov, bir subay olarak atandığı kalenin komutanın kızı Maşa'ya âşık olur. Ancak, bu aşk, aristokratik toplumun katı kurallarıyla ve beklenmedik olaylarla pek çok kez sınanır.

    Romanda, Pyotr'un askeri hizmeti ve maceraları, aşkı için verdiği mücadele ve Maşa'nın etrafında dönen olaylar anlatılmaktadır. İkili, birbirlerine olan aşklarını korumak için pek çok zorlukla karşılaşır. Bu zorlukların en büyüğü, Yemelyan Pugaçov ve onun başlattığı Pugaçov Ayaklanması’dır. Pugaçov, halk kahramanı olarak yüceltilen bir isyancıdır ve çıkardığı ayaklanma, Maşa ile Pyotr’ı, bağlılığın, vatanseverliğin ve aşkın sınırlarını sorgulayan zorlu bir yolculuğa sürüklemektedir.

    Puşkin'in edebi dehasını ortaya koyan ve Rus edebiyatının en önemli yapıtlarından biri olarak kabul edilen bu eser, ustaca işlenmiş karakterleri ve 18. yüzyıl Rusyasının tarihi atmosferiyle, okuyucuya zengin bir edebiyat deneyimi sunmaktadır.

Benzer Ürünler
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.