%10
54,00 TL
60,00 TL
Kazancınız
:
6,00 TL
Kısa Ürün Açıklaması

Arsa... Çürük tahta perdelerle ve göğe yükselen apartmanlarla sınırlandırılmış bu küçük toprak parçası, Pal Sokağı Çocukları için oyun alanından öte, bir yurttur, sonsuzluk ve özgürlük demektir. Boka, Nemeçek, Çonakoş ve diğer Pal Sokaklılar, arsalarını ele geçirmek isteyen varlıklı çocuklar olan Kızıl Gömlekliler'le kıyasıya bir mücadeleye girişirler. Bu mücadelenin unutulmaz kahramasıysa beklenmedik bir biçimde Pal Sokağı'nın en küçük ve çelimsiz çocuğu Nemeçek olacaktır. 

Kuşaklardır heyecanla oku Devamını Gör

Türü
:
Roman / Öykü
Sayfa Sayısı
:
240
Kapak
:
Ciltsiz
Basım Tarihi
:
3/2023
Boyutlar
:
12.5 x 19.5
Kağıt Tipi
:
2. Hamur
ISBN Numarası
:
9789750760143
adet
payment Kredi Kartına Taksit İmkanı
Planlanan Teslimat
:
11.05.2024
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Ödeme Seçenekleri
  • 0 Yorum
  • Tavsiye Et
  • Hızlı Mesaj
  • Arsa... Çürük tahta perdelerle ve göğe yükselen apartmanlarla sınırlandırılmış bu küçük toprak parçası, Pal Sokağı Çocukları için oyun alanından öte, bir yurttur, sonsuzluk ve özgürlük demektir. Boka, Nemeçek, Çonakoş ve diğer Pal Sokaklılar, arsalarını ele geçirmek isteyen varlıklı çocuklar olan Kızıl Gömlekliler'le kıyasıya bir mücadeleye girişirler. Bu mücadelenin unutulmaz kahramasıysa beklenmedik bir biçimde Pal Sokağı'nın en küçük ve çelimsiz çocuğu Nemeçek olacaktır. 

    Kuşaklardır heyecanla okunan “Pal Sokağı Çocukları”, dayanışma, arkadaşlık, cesaret ve fedakârlık üzerine büyüsünü hiç kaybetmeyen bir çocuk klasiği.

Benzer Ürünler
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.