%40
Stokta Yok
210,00 TL
350,00 TL
Kazancınız
:
140,00 TL
Kısa Ürün Açıklaması

Anamur’da doğdu. Yüksek Öğrenimini İTÜ Mimarlık Fakültesi’nde tamamladı. Askerlik sonrası Malatya, Diyarbakır ve Batman Havaalanlarında muhtelif binalar ve Siirt’te Cento Vor tesisini yaptı. Biri Türkiye’nin ilk yeraltı elektrik santrali olmak üzere 38 bina inşaatı bitirdi. 

İmar ve İskan Bakanlığı Afet İşleri Genel Müdürlüğü’nde Fen Heyeti Müdürlüğü görevini yürütürken İİB İl İmar Müdürlüklerini kurdu. Daha sonra Ankara İl İmar Müdürü oldu. Bakanlık, kuruluşlarını tamamlayamadığı için 8 ilde 6.5 yıl görev yapt Devamını Gör

Türü
:
Sayfa Sayısı
:
454
Kapak
:
Ciltsiz
Basım Tarihi
:
Boyutlar
:
13.5 x 21.0
Kağıt Tipi
:
2. Hamur
ISBN Numarası
:
9786256874725
Planlanan Teslimat
:
11.05.2024
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Ödeme Seçenekleri
  • 0 Yorum
  • Tavsiye Et
  • Hızlı Mesaj
  • Anamur’da doğdu. Yüksek Öğrenimini İTÜ Mimarlık Fakültesi’nde tamamladı. Askerlik sonrası Malatya, Diyarbakır ve Batman Havaalanlarında muhtelif binalar ve Siirt’te Cento Vor tesisini yaptı. Biri Türkiye’nin ilk yeraltı elektrik santrali olmak üzere 38 bina inşaatı bitirdi. 

    İmar ve İskan Bakanlığı Afet İşleri Genel Müdürlüğü’nde Fen Heyeti Müdürlüğü görevini yürütürken İİB İl İmar Müdürlüklerini kurdu. Daha sonra Ankara İl İmar Müdürü oldu. Bakanlık, kuruluşlarını tamamlayamadığı için 8 ilde 6.5 yıl görev yaptıktan sonra istifa ederek özel sektöre geçti. İlk çalıştığı firmada 10 yıl boyunca Türkiye’nin değişik illerinde 11 projenin teknik ve idari sorumluluğunu yürüttü. Son olarak Kılıçkaya Barajı ve HES Tesisleri Proje Müdürü olarak çalışıp bu inşaatı da bitirdikten sonra emekli oldu. 

    15 yıldan beri Anamur’da yaşıyor, evli 1 kızı ve 1 torunu var.

Benzer Ürünler
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.