95,37 TL
114,90 TL
Kazancınız
:
19,53 TL
Kısa Ürün Açıklaması

Alman çocuk ve gençlik edebiyatının ödüllü yazarı Ute Wegmann’dan duygu yüklü bir büyüme hikâyesi. İlkgençliğin kaygı ve korkularını gerçekçi bir üslupla anlatan yazar, küçük ama ömürlük mutlulukların peşine düşüyor.

On dört yaşındaki Hoover, üç kardeşin en küçüğüdür. Daha önünde hiç de kısa olmayan okul yılları vardır. Üstüne üstlük, en sıkıcı sonbahar tatilini geçiriyordur. Hoveer’ın tek yakın arkadaşı, kaybettiği eşinin yasını tutan, yetmiş sekiz yaşınd Devamını Gör

Türü
:
Sayfa Sayısı
:
176
Kapak
:
Ciltsiz
Basım Tarihi
:
Boyutlar
:
13.5 x 21.0
Kağıt Tipi
:
2. Hamur
ISBN Numarası
:
9786258381399
adet
payment Kredi Kartına Taksit İmkanı
Planlanan Teslimat
:
29.04.2024
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Ödeme Seçenekleri
  • 0 Yorum
  • Tavsiye Et
  • Hızlı Mesaj
  • Alman çocuk ve gençlik edebiyatının ödüllü yazarı Ute Wegmann’dan duygu yüklü bir büyüme hikâyesi. İlkgençliğin kaygı ve korkularını gerçekçi bir üslupla anlatan yazar, küçük ama ömürlük mutlulukların peşine düşüyor.

    On dört yaşındaki Hoover, üç kardeşin en küçüğüdür. Daha önünde hiç de kısa olmayan okul yılları vardır. Üstüne üstlük, en sıkıcı sonbahar tatilini geçiriyordur. Hoveer’ın tek yakın arkadaşı, kaybettiği eşinin yasını tutan, yetmiş sekiz yaşındaki dedesidir. Doğum günü için dedesine sürpriz yapmak isteyen Hoover’ın imdadına Claudine yetişir. Cesur ve özgür ruhlu bu kızın bir fikri vardır. Peki, Hoover’ın dedesi uğruna bu planı gerçekleştirecek cesareti var mıdır? 

Benzer Ürünler
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.