Yeni
Kısa Ürün Açıklaması

“Başlarken her şarkı güzel, her şiir anlamlı, her renk büyülü ve her yol kutsal... Umut ve tutkuyla beslenen sevgi, en sıradan anları bile kutsanmış birer şölene çevirebilme gücüne sahip.” Peki ya sonra? Hayatın can sıkan gerçeklerinin üzerine serilen tozpembe örtüyü aralayıp baktığımızda gün yüzüne çıkanlar hiç mi rahatsız etmeyecek bizi?

Göğe uzanan betonlaşmanın hüküm sürdüğü şehirde kardelenlerin, güvercinlerin, uçurtmaların peşine takılanların; bu dünyada yaşanması mümkün olan güzellikleri, iyilikleri Devamını Gör

Türü
:
Sayfa Sayısı
:
295
Kapak
:
Ciltsiz
Basım Tarihi
:
7/2023
Boyutlar
:
13.0 x 19.0
Kağıt Tipi
:
2. Hamur
ISBN Numarası
:
9786057234544
adet
payment Kredi Kartına Taksit İmkanı
Planlanan Teslimat
:
30.04.2024
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Ödeme Seçenekleri
  • 0 Yorum
  • Tavsiye Et
  • Hızlı Mesaj
  • “Başlarken her şarkı güzel, her şiir anlamlı, her renk büyülü ve her yol kutsal... Umut ve tutkuyla beslenen sevgi, en sıradan anları bile kutsanmış birer şölene çevirebilme gücüne sahip.” Peki ya sonra? Hayatın can sıkan gerçeklerinin üzerine serilen tozpembe örtüyü aralayıp baktığımızda gün yüzüne çıkanlar hiç mi rahatsız etmeyecek bizi?

    Göğe uzanan betonlaşmanın hüküm sürdüğü şehirde kardelenlerin, güvercinlerin, uçurtmaların peşine takılanların; bu dünyada yaşanması mümkün olan güzellikleri, iyilikleri, renkleri çoğaltmayı dert edinenlerin; maddenin, görselin, tüketimin ölesiye kutsandığı çağa inat; mananın, muhtevanın, paylaşımın yanında saf tutanların yaşam öyküleri Ali Bektaş’ın özgün anlatımıyla “Gün Yüzü” romanından sesleniyor okurlarına.

    Ali BEKTAŞ, 1982 Ankara doğumludur. Gazi Üniversitesi Maliye Bölümü mezunu olup, aynı okulda Siyaset ve Sosyal Bilimler alanında yüksek lisans eğitimine devam etmektedir. Öykü, deneme ve kitap inceleme türündeki yazıları çeşitli dergilerde yayımlanmıştır. “Okudukça Güzelleşeceğiz” parolasıyla kurduğu www.romanoku.org adresinde birçok yazar arkadaşıyla birlikte içerik üretmeye    devam etmektedir. Sosyal medyada yazarlarla çok sayıda canlı edebiyat sohbeti gerçekleştiren Bektaş, bir TV kanalında “Ali Bektaş ile Güzel Olan” isimli programı da hazırlayıp sunmaktadır. “Romanoku Yayınları”nın ilk kitabı olan “Dalında Öyküler”i derlemiş ve aynı kitapta “Romantik İttifak” adlı öyküsüyle yer almıştır. Hâlen Ankara’da bir beyaz yakalı olarak yaşama tutunmaya ve edebiyatla soluk almaya çalışmaktadır. “Gün Yüzü” yazarın ilk romanıdır.

     

Benzer Ürünler
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.