%25
45,00 TL
60,00 TL
Kazancınız
:
15,00 TL
Kısa Ürün Açıklaması

“Sosyalizm sadece doğru fikirlerin egemen olduğu bir uzmanlar sistemi değil, iyi kalplilerin nefes aldığı bir dünya olarak tasarlandığı ölçüde, insanlığın kayıp rüyasını yeniden var edebilecektir”.
Kitabın birinci bölümünde siyasi gelişmeler ve sol hareketin bu süreçler karşısında izlediği politikalara ilişkin değerlendirmelere yer verdik. İkinci bölümde ise solda kafa karışıklığının devam ettiği bazı teorik başlıklardaki ayrım noktalarının ele alındığı yazılar yer alıyor. Kitabın üçüncü bölümü ise ağırlıkla 21. Yüzyılın direniş hareketleri eksenindeki arayışlar ve tartışmalara ilişkin notlardan oluşuyor. Kitapta ayr Devamını Gör

Türü
:
Sayfa Sayısı
:
320
Kapak
:
Ciltsiz
Basım Tarihi
:
Boyutlar
:
13.5 x 19.5
Kağıt Tipi
:
2. Hamur
ISBN Numarası
:
9786057068248
adet
payment Kredi Kartına Taksit İmkanı
Planlanan Teslimat
:
29.04.2024
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Ödeme Seçenekleri
  • 0 Yorum
  • Tavsiye Et
  • Hızlı Mesaj
  • “Sosyalizm sadece doğru fikirlerin egemen olduğu bir uzmanlar sistemi değil, iyi kalplilerin nefes aldığı bir dünya olarak tasarlandığı ölçüde, insanlığın kayıp rüyasını yeniden var edebilecektir”.
    Kitabın birinci bölümünde siyasi gelişmeler ve sol hareketin bu süreçler karşısında izlediği politikalara ilişkin değerlendirmelere yer verdik. İkinci bölümde ise solda kafa karışıklığının devam ettiği bazı teorik başlıklardaki ayrım noktalarının ele alındığı yazılar yer alıyor. Kitabın üçüncü bölümü ise ağırlıkla 21. Yüzyılın direniş hareketleri eksenindeki arayışlar ve tartışmalara ilişkin notlardan oluşuyor. Kitapta ayrıca “12 Eylül ve Sol” başlıklı ara bölüme de yer verdik. YOL Dergisi’nin, 12 Eylül’ün 40. Yılı vesilesiyle hazırladığı bu dosyada Devrimci Yol ve sol hareketin 12 Eylül’ü nasıl değerlendirdiğini okuyabilirsiniz. YOL Dergi Kolektifi’ne ayrıca teşekkür ediyoruz.

Benzer Ürünler
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.