%17
122,84 TL
148,00 TL
Kazancınız
:
25,16 TL
Kısa Ürün Açıklaması

Geleneği reddederek bir inşa hareketi de bir ihya hareketi de mümkün değildir. Yeni kuşak Alevi yazarlar arasından bu husus­ta farkındalık geliştiren isimler var ve bu yazarlar birbirinden farklı üsluplarda farklı eserler ortaya koymaktalar. Tarih, felsefe ve hat­ta fantastik Alevilik çalışmalarının ortaya çıkışı çok sevindiricidir.

Elbette bunların yanı sıra Alevilerin kafasını kurcalayan gün­lük sorulara cevap veren, cevap arayan “Kateşizm”, ilmihâl tarzı çalışmalar da çok önemlidir. Elinizdeki kitapta Şenol Kaluç farklı tarzları birleştirmiş görünüyor. Hem “makro” tartışmalar hakkın­daki gör&u Devamını Gör

Türü
:
Sayfa Sayısı
:
304
Kapak
:
Ciltsiz
Basım Tarihi
:
5/2023
Boyutlar
:
13.5 x 21.5
Kağıt Tipi
:
2. Hamur
ISBN Numarası
:
9786051218496
adet
payment Kredi Kartına Taksit İmkanı
Planlanan Teslimat
:
05.05.2024
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Ödeme Seçenekleri
  • 0 Yorum
  • Tavsiye Et
  • Hızlı Mesaj
  • Geleneği reddederek bir inşa hareketi de bir ihya hareketi de mümkün değildir. Yeni kuşak Alevi yazarlar arasından bu husus­ta farkındalık geliştiren isimler var ve bu yazarlar birbirinden farklı üsluplarda farklı eserler ortaya koymaktalar. Tarih, felsefe ve hat­ta fantastik Alevilik çalışmalarının ortaya çıkışı çok sevindiricidir.

    Elbette bunların yanı sıra Alevilerin kafasını kurcalayan gün­lük sorulara cevap veren, cevap arayan “Kateşizm”, ilmihâl tarzı çalışmalar da çok önemlidir. Elinizdeki kitapta Şenol Kaluç farklı tarzları birleştirmiş görünüyor. Hem “makro” tartışmalar hakkın­daki görüşlerine yer veriyor hem de geleneği bir kez daha ritüel­leri ve ibadetleriyle hatırlatıyor.

    Hatırlanmayan yok oluyor.

Benzer Ürünler
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.