%5
Stokta Yok
140,60 TL
148,00 TL
Kazancınız
:
7,40 TL
Kısa Ürün Açıklaması

5. Kan, okurları tek solukta okunacak, aksiyonu bol bir maceraya davet ediyor.

Sadece bir aşıyla dünyayı hastalıklardan kurtaracağını söyleyen Dr. Kraeuter herkesin dikkatini çekmiştir. Eşsiz bir kongre düzenler ve ilk aşılar için gönüllü olan yüz kişiyle gazetecilerin önünde büyük bir felaket yaşanır. Aşılanan herkes ölmektedir. Bir anda mucizevi cankurtarandan katliamcıya dönüşen doktor da son nefesini suçlulukla verir. Ardında kalan evlatlığı Saniye, evlatlığının eşi Max, asistanı Yavuz hem suçlamalardan kaçmak hem de gerçekleri ortaya çıkarmak zorundadır. Kısa olacağını düşündükleri yolculuk giderek zorlaşır, uzar ve etrafları kim olduklarını bilmedikleri düşmanlarla çevrilir. Herkes aynı şeyin peşindedir: Beşinci kanın formülü Devamını Gör

Türü
:
Yerli Edebiyat
Sayfa Sayısı
:
208
Kapak
:
Ciltsiz
Basım Tarihi
:
6/2022
Boyutlar
:
13.00 x 21.00
Kağıt Tipi
:
2. Hamur
ISBN Numarası
:
9786258400496
Planlanan Teslimat
:
22.04.2024
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Ödeme Seçenekleri
  • 0 Yorum
  • Tavsiye Et
  • Hızlı Mesaj
  • 5. Kan, okurları tek solukta okunacak, aksiyonu bol bir maceraya davet ediyor.

    Sadece bir aşıyla dünyayı hastalıklardan kurtaracağını söyleyen Dr. Kraeuter herkesin dikkatini çekmiştir. Eşsiz bir kongre düzenler ve ilk aşılar için gönüllü olan yüz kişiyle gazetecilerin önünde büyük bir felaket yaşanır. Aşılanan herkes ölmektedir. Bir anda mucizevi cankurtarandan katliamcıya dönüşen doktor da son nefesini suçlulukla verir. Ardında kalan evlatlığı Saniye, evlatlığının eşi Max, asistanı Yavuz hem suçlamalardan kaçmak hem de gerçekleri ortaya çıkarmak zorundadır. Kısa olacağını düşündükleri yolculuk giderek zorlaşır, uzar ve etrafları kim olduklarını bilmedikleri düşmanlarla çevrilir. Herkes aynı şeyin peşindedir: Beşinci kanın formülü. Her gittikleri yere felaket de onlarla birlikte gelir. Yolları Midilli’den İtalya’ya, İngiltere’den İsrail’e, Hindistan’dan Türkiye’ye uzanır.

    Uzun yıllardır kan grubu diyetini uygulayan Nursel Köse’den tek solukta okunacak, aksiyonu bol bir roman. Heyecanlı, polisiye dozu tam ayarında ve maceraseverlerin elinden bırakamayacağı bir kitap.

Benzer Ürünler
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.